Door Grietje Uuldriks op 30 juli 2017

Ledenvergadering 26 augustus

In maart 2018 zijn de gemeenteraadsverkiezingen, belangrijke verkiezingen voor behoud van een sociaal en rechtvaardige samenleving. Wij willen als PvdA DAL lokaal graag helder en duidelijk inzetten op een aanwezig sociaal geluid in de raden dat past bij onze regio.

De Gemeenten Delfzijl, Appingedam en Loppersum hebben nu 1 gezamenlijke PvdA afdeling met 1 bestuur. De 3 gemeenten hebben elk een eigen PvdA fractie en dus voor elke gemeente ook een eigen verkiezingsprogramma én kandidatenlijst.

Als bestuur en 3 fracties vinden we het belangrijk om te weten wat bij onze leden leeft, waar in onze regio en elke individuele gemeente aandacht voor moet zijn. Als PvdA Lokaal willen we een goede kandidatenlijsten presenteren aan de kiezers, ook daarvoor vragen wij uw aandacht.

Wilt u uzelf voordragen of kent u iemand die u wilt voordragen als kandidaat voor de kieslijst of kent u een potentiële lijstduwer, meldt dat dan bij ons als bestuur.

26 augustus willen we graag met u het gesprek aangaan wat in de 3 verkiezings-programma’s opgenomen zou moeten. Wat vindt u belangrijk als inwoner in uw gemeente , waarin moet de PvdA in uw gemeente zich sterk voor maken of het verschil moeten maken

Wij nodigen u hiervoor van harte uit in Dorpshuis Wirdum, Fromaweg 2. Te Wirdum,
Datum: Zaterdag 26 augustus – Tijd: 10:30 – 13:00 uur

Broodjes en soep worden verzorgd.

Vóór de 26e ontvangt u per mail aanvullende informatie.

Wilt u zich kandidaat stellen voor de kieslijst in uw gemeente.
Wilt u een kandidaat voor de kieslijst aandragen.
Wilt u zich voor de 26e afmelden.
Wilt u even contact.

U kunt een mailbericht sturen grietjeuuldriks@home.nl

Met vriendelijke groet,

Grietje Uuldriks
(interim secretaris PvdA DAL)

Grietje Uuldriks

Grietje Uuldriks

Ik ben 59 jaar, geboren in Groningen. In Hoogeveen heb ik de opleiding tot verpleegkundige gevolgd. Daarna ben ik in het AZG, nu UMCG gaan werken. Daar heb ik de opleiding tot kinderverpleegkundige gedaan. Al ruim 20 jaar woon ik in Appingedam. Eerst met het hele gezin, mijn kinderen zijn ondertussen de deur uit en

Meer over Grietje Uuldriks